Spacer

Breadcrumbs

Miksi valita Bradley


Nykyään hyvin erilaiset käyttäjät päätyvät valitsemaan Bradley-savustimen.

Bradley-savustimen tarina sivulla kerrotaan, kuinka laitteen suunnittelivat Brittiläisen Kolumbian lohensavustajat, ja juuri lohen savustaminen, sekä kylmänä että lämpimänä, onkin savustimien koetinkivi. Lohta savustaessa makuviat, puutyyppien pienet erot sekä ylikypsyys tai raakuus tulevat heti esille. Tärkeimmät tekijät – laatu, luotettavuus ja tasaiset tulokset – erottavat Bradley-savustimen muista savustimista.

Samat meriitit miellyttävät myös muun kuin lohen savustuksesta kiinnostuneita, ja savustimiamme käytetäänkin monissa maissa monenlaisiin tarkoituksiin. Monet gourmet-harrastajat, metsästäjät ja kalastajat, ravintoloitsijat, ravintolakoulut, lihatilalliset ja savun makua kaipaavat grillaajat ovat löytäneet Bradley-savustimelle paikan ulkorakennuksestaan tai pihaltaan. 

Olemme keränneet tähän kommentteja erityyppisiltä käyttäjiltä. Kiitoksia heillä näistä kauniista sanoista.

 

Ravintoloitsijat | Kokkikoulut | Gourmet-harrastajat | Urheilukalastajat | Metsästäjät | Lihatilalliset | Grillaajat  

 

Ravintoloitsijat


" "Olen käyttänyt Bradleyn savustinta kuusi vuotta, ja se on mullistanut ruokalistamme niin täysin, että kylmäsavustettua lohtamme myydään jopa Selfridges-tavaratalon ruokaosastolla. Käytämme savustimia kaikissa ravintoloissamme, mutta ne ovat myös oivia kotikäytössä. Innokas kalastaja, savustaja tai ruoanlaiton harrastaja voi sijoittaa sen autotalliinsa tai vajaansa." "

Mark Hix, kokki ja ravintoloitsija


"Bradley-savustimella saan lisää teknistä näkökulmaa uusia reseptejä kehitellessäni. Savun tasaisuus tekee laitteesta luotettavan, ja sitä tarvitsemme tarkassa ruoanlaitossa. Muut savustimet antavat ailahtelevaisia tuloksia.""

Nathan Outlaw, kokki ja ravintoloitsija


" "Gorton’s-ravintolassa käytetään Bradley-savustimia monenlaisiin ruokalajeihin, etenkin riistakaudella. Kiireisessä ravintolan keittiössä ne tarjoavat joustavuutta, kun voimme kehitellä omia savustettuja ruokiamme huomattavan helposti ja tehokkaasti." "

Peter Gorton, kokki ja ravintoloitsija


 

Gourmet-harrastajat


"Bradley-savustin kuuluu jokaisen ruokaharrastajan hankintalistalle. Onko mitään parempaa kuin itse savustettu lohi tai ankanrinta? Lihan palvaaminen ja savustaminen on tosi helppoa, ja Bradley-savustimella savustusprosessi on täysin hallinnassa. Kunhan savustuksen pääperiaatteet ovat hallussa, rikas makujen maailma odottaa kokeilijaa."

Santra Tate, Masterchef-semifinalisti ja The Sunday Times -lehden amatöörikokkikisan voittaja
(Sandran gourmet-reseptejä Bradley-savustimille ilmestyy Reseptiblogissamme.))


 

Ravintolakoulut

 

Tulossa pian

 

 

Urheilukalastajat

Tulossa pian

 

Metsästäjät

" "Bradleyn savustin tuo uuden ulottuvuuden riistan valmistukseen ja takaa oikean maun ja rakenteen. Riistakausi pitenee, sillä ruokien säilyvyyttä voidaan pidentää, kun riistaa on tarjolla runsaasti. Upea tapa tuoda lisäarvoa ja tarjota uusia makuelämyksiä.""

Jose Souto, metsästäjä ja ruokakirjailija
(Jose Souto opettaa Lontoon Westminster Kingsway Collegessa, jossa Bradley-savustimia käytetään opetuskeittiöissä )


 

Lihatilalliset

Tulossa pian<

 

Grillaajat

" "Bradleyn savustin on jokaisen ulkoilmakokkaajan unelma. Se on todella helppokäyttöinen, ja silti sekä amatöörikokit että ammattilaiset saavat sillä huikeita tuloksia.""

Cornelius Veakins, bbq chef and food blogger.
Cornelius Veakins, BBQ-kokki ja ruokabloggaaja


 

 

Palkinnot