Spacer

Breadcrumbs

MALLIT BTDS108CE

Bradley-savustin on ainutlaatuinen savustuskaappi, jonka mukana tulee savugeneraattori. Generaattori polttaa 20 minuuttia palavia brikettejä niin, että lämpötila pysyy tasaisena. Näin vältytään korkeissa lämpötiloissa syntyviltä kaasuilta ja hapoilta sekä pihkalta, jotka voivat vaikuttaa savustetun ruoan makuun.

Bradley-savustimella saadaan puhtaan makuista ruokaa ilman jälkimakuja. Siinä missä muiden savustimien toimintaa pitää jatkuvasti valvoa ja ylläpitää, Bradley-savustin tuottaa automaattisesti ja turvallisesti puhdasta, viileää savua jopa yhdeksän tunnin ajan keskeytyksettä. 

Original-mallin tavoin myös Digital-malli sopii sekä lämmin- että kylmäsavustukseen. Se on itse asiassa poikkeuksellisen hyvä kylmäsavustuksessa, koska savua syntyy jatkuvasti ja tasaisen hallitusti. Kylmäsavustukseen suosittelemme käytettäväksi kylmäsavulaatikkoamme.

Briketit palavat sähkövastuksen päällä (lisätietoa briketeistä ja savun tuotosta). Lämminsavustuksessa kypsytykseen tarvittava lämpö synnytetään omalla sähkövastuksellaan, joka on erikseen säädettävissä. Se on siis eri vastus kuin brikettejä polttava vastus. Digitaalimalleissa kaapin lämpötilaa säädetään savugeneraattorin etupuolella olevasta ohjauspaneelista.  

Ohjauspaneelin digitaalinäytön avulla voidaan savustusprosessia hienosäätää ja muuttaa kolmea eri asetusta:

  • Kaapin lämpötila-asetus: Valitaan kohdelämpötila, jonka savustin pyrkii ylläpitämään. Näyttö kertoo kuitenkin myös uunin tämänhetkisen lämpötilan. 
  • Kaapin ajastinasetus: Määritetään, kuinka kauan laitteen halutan käyvän (kypsytysaika). Ajan kuluttua loppuun kaapin lämmitysvastus sammuu. 
  • Savustusajan asetus: Määritetään, kuinka kauan generaattorin halutaan tuottavan savua. Tämä aika voi olla eri kuin kypsytysaika. 

Mallissa BTDS108CE on mukana kuusi ritilähyllyä, ja se on tilavuudeltaan 108 litraa.

Ellet tarvitse näin suurta tilavuutta, tarjolla on 4 hyllyn Bradley Digital -savustin, jonka tilavuus on 76 litraa. 

Digitaalimallien etupuolen pinta on jauhemaalattu ja näyttää harjatulta ruostumattomalta teräkseltä. Sisäpinnat ovat ruostumatonta terästä. Kuten Original-mallissa, myös näissä malleissa kaappi on eristetty. Lisähyllyjä ja jerky-hyllyjä on saatavilla näihin malleihin. Myös muita lisävarusteita on tarjolla.

Laite on omiaan vieraiden kestitsemiseen, gourmet-ruokien loihtimiseen kotona tai vain savustetun ruoan mausta nauttimiseen. Helppokäyttöinen Bradley Digital -savustin on oiva valinta monentyyppisille käyttäjille. Jos kuitenkaan et suosi digitaalisäätimiä, Original Bradley -savustin on hyvä vaihtoehto.

Bradleyn savustimet on suunniteltu kotikäyttöön, mutta niitä käytetään laajalti myös pienen mittakaavan kaupallisiin tarkoituksiin. 

 

 

Mitat ja paino

Ulkomitat (mm) L 430 x S 370 x K 990 (L 610 generaattorin kera)
Sisämitat (mm) L 380 x S 290 x K 840
Savustusalue/tilavuus 673 mm käytettävissä savustukseen rasvapellin yläpuolella 56 250 cm³
Kypsennyspinta-ala 2 178 cm²
Paino pakattuna 30 kg
Mitat pakattuna L 510 x S 460 x K 1070

Rakenne

Sisäpinta Kiiltävää ruostumatonta terästä
Ulkopinta Jauhemaalattu
Kypsennysvastus 500 W
Savustusvastus 125 W
Virta 220–240 V; 50 Hz; 2,5 A
Maksimilämpötila 160 °C, riippuu ympäristön lämpötilasta
Minimilämpötila Riippuu ympäristön lämpötilasta
Säädettävät hyllyt 6 kromattua ritilähyllyä

Esite

 Digital Bradley -esite, tekniset tiedot / Korkea resol.  | Hi Res

Hyväksytty

Kaikki Bradleyn savustimet ovat saaneet Euroopan Unionin CE-merkinnän.

Bradleyn savustimilla on 12 kuukauden takuu, joka kattaa materiaalit, työnlaadun ja käyttötarkoituksen mukaisen toiminnan. Ostomaasta riippuen takuuajat voivat olla myös pidempiä. Bradley-savustimet on tarkoitettu tavanomaiseen kotikäyttöön. 

   Valmistajan takuu Bradley-savustimille

Rekisteröi takuu


Jos olet Bradley-savustimen tuore omistaja, voit rekisteröidä takuusi täällä. . 

Asiakaspalvelu takuuasioissa Euroopassa


Jos sinulla on kysyttävää takuuasioihin liittyen ja olet ostanut laitteen Euroopan maasta, voit ottaa yhteyttä eurooppalaiseen jakelijaamme verkkosivustomme kautta tai asioida kanssamme sen jälleenmyyjän välityksellä, jolta savustimen ostit.

 

  Owners Manual (English)
  Owners Manual (French)
  Owners Manual (German)
  Owners Manual (Spanish)
  Owners Manual (Swedish)
  Käyttöohje (suomi)
  Owners Manual (Dutch)
   Two Rack Owners Manual (English, French, German, Spanish)