Spacer

Breadcrumbs

MALLIT BTDS76CE & BTDS76CEJB (Jim Beam)

Bradley-savustin on ainutlaatuinen savustuskaappi, jonka mukana tulee savugeneraattori. Generaattori polttaa 20 minuuttia palavia brikettejä niin, että lämpötila pysyy tasaisena. Näin vältytään korkeissa lämpötiloissa syntyviltä kaasuilta ja hapoilta sekä pihkalta, jotka voivat vaikuttaa savustetun ruoan makuun.

Bradley-savustimella saadaan puhtaan makuista ruokaa ilman jälkimakuja. Siinä missä muiden savustimien toimintaa pitää jatkuvasti valvoa ja ylläpitää, Bradley-savustin tuottaa automaattisesti ja turvallisesti puhdasta, viileää savua jopa yhdeksän tunnin ajan keskeytyksettä. 

Original-mallin tavoin myös Digital-malli sopii sekä lämmin- että kylmäsavustukseen. Se on itse asiassa poikkeuksellisen hyvä kylmäsavustuksessa, koska savua syntyy jatkuvasti ja tasaisen hallitusti. Kylmäsavustukseen suosittelemme käytettäväksi kylmäsavulaatikkoamme.

Briketit palavat sähkövastuksen päällä (lisätietoa briketeistä ja savun tuotosta). Lämminsavustuksessa kypsytykseen tarvittava lämpö synnytetään omalla sähkövastuksellaan, joka on erikseen säädettävissä. Se on siis eri vastus kuin brikettejä polttava vastus. Digitaalimalleissa kaapin lämpötilaa säädetään savugeneraattorin etupuolella olevasta ohjauspaneelista.  

Ohjauspaneelin digitaalinäytön avulla voidaan savustusprosessia hienosäätää ja muuttaa kolmea eri asetusta:

  • Kaapin lämpötila-asetus: Valitaan kohdelämpötila, jonka savustin pyrkii ylläpitämään. Näyttö kertoo kuitenkin myös kaapin tämänhetkisen lämpötilan. 
  • Kaapin ajastinasetus: Määritetään, kuinka kauan laitteen halutan käyvän (kypsytysaika). Ajan kuluttua loppuun kaapin lämmitysvastus sammuu. 
  • Savustusajan asetus: Määritetään, kuinka kauan generaattorin halutaan tuottavan savua. Tämä aika voi olla eri kuin kaapin kypsytysaika. 

Mallit BTDS76CE &BTTDS76CEJB (Jim Beam) ovat muuten samanlaiset, mutta jälkimmäisessä on Bradley-logon sijaan Jim Beam -koristekuva. Molemmissa malleissa on neljä ritilähyllyä, ja tilavuudeltaan ne ovat 76 litraa.

Jos kaipaat enemmän savustuskapasiteettia, tarjolla on malli BTDS108CE, jossa on kuusi ritilähyllyä ja 108 litran tilavuus. 

Digitaalimallien etupuolen pinta on maalattu ja näyttää harjatulta ruostumattomalta teräkseltä. Sisäpinnat ovat ruostumatonta terästä. Kuten Original-mallissa, myös näissä malleissa kaappi on eristetty. Lisähyllyjä ja jerky-hyllyjä on saatavilla näihin malleihin. Myös muita lisävarusteita on tarjolla.

Laite on omiaan vieraiden kestitsemiseen, gourmet-ruokien loihtimiseen kotona tai vain savustetun ruoan mausta nauttimiseen. Helppokäyttöinen Bradley Digital -savustin on oiva valinta monentyyppisille käyttäjille. Jos kuitenkaan et suosi digitaalisäätimiä, Original Bradley -savustin on hyvä vaihtoehto.

Bradleyn savustimet on suunniteltu kotikäyttöön, mutta niitä käytetään laajalti myös pienen mittakaavan kaupallisiin tarkoituksiin.  

 

 

Mitat ja paino

4 hyllyn Digital Bradley -savustimet ovat kevyitä kantaa ja suunnilleen pienen jääkaapin kokoisia. 

Ulkomitat (mm) L 430 x S 370 x K 800 (L 610 generaattorin kera)
Sisämitat (mm) L 380 x S 300 x K 650
Savustusalue/tilavuus 495 mm käytettävissä savustukseen rasvapellin yläpuolella 37 500 cm³
Kypsennyspinta-ala 1 452 cm²
Paino pakattuna 21 kg
Mitat pakattuna L 510 x S 460 x K 860

Rakenne

Sisäpinta Kiiltävää ruostumatonta terästä
Ulkopinta Jauhemaalattu
Kypsennysvastus 500 W
Savustusvastus 125 W
Virta 220–240 V; 50 Hz; 2,5 A
Maksimilämpötila 160 °C, riippuu ympäristön lämpötilasta
Minimilämpötila Riippuu ympäristön lämpötilasta
Säädettävät hyllyt 4 kromattua ritilähyllyä

Esite

 Digital Bradley -esite, tekniset tiedot / Korkea resol.  | Hi Res

Hyväksytty

Kaikki Bradleyn savustimet ovat saaneet Euroopan Unionin CE-merkinnän. 

Bradleyn savustimilla on 12 kuukauden takuu, joka kattaa materiaalit, työnlaadun ja käyttötarkoituksen mukaisen toiminnan. Ostomaasta riippuen takuuajat voivat olla myös pidempiä. Bradley-savustimet on tarkoitettu tavanomaiseen kotikäyttöön. 

   Valmistajan takuu Bradley-savustimille

Rekisteröi takuu


Jos olet Bradley-savustimen tuore omistaja, voit rekisteröidä takuusi täällä. . 

Asiakaspalvelu takuuasioissa Euroopassa


Jos sinulla on kysyttävää takuuasioihin liittyen ja olet ostanut laitteen Euroopan maasta, voit ottaa yhteyttä eurooppalaiseen jakelijaamme verkkosivustomme kautta tai asioida kanssamme sen jälleenmyyjän välityksellä, jolta savustimen ostit.

 

  Owners Manual (English)
  Owners Manual (French)
  Owners Manual (German)
  Owners Manual (Spanish)
  Owners Manual (Swedish)
  Käyttöohje (suomi)
  Owners Manual (Dutch)
   Two Rack Owners Manual (English, French, German, Spanish)